Menu
> Forside> Privat> Erhverv> Klaver> Opbevaring> Referenceliste> Historie> Kontakt
ERHVERVS- OG VIRKSOMHEDSFLYTNING INTERNT OG EKSTERNT

Fagfolkenes Flytteforretning A/S har i gennem de sidste to årtier specialiseret sig i Erhvervs- og Virksomhedsflytning, både internt og eksternt.

Virksomhedsflytning planlægges og koordineres som regel to til seks mdr. før selve flytningen, men mindre tid kan også gøre det. Der skal tages mange hensyn blandt andet til IT-udstyr, telefoner, kopimaskiner, nedtagning og opsætning af møbler, reoler og meget andet.

Vi står for hele koordineringen og har en bred vifte af samarbejdspartnere, der gør et domicilskift til en sag uden bekymringer, samtidig med at virksomheden ikke mister for meget arbejdstid. De kan vælge enten selv at pakke eller benytte vor pakmestre, som hurtigt og professionelt håndterer dette. Alle nedpakkede sager bliver omhyggeligt mærket således, at hele processen forløber så let som muligt for virksomhedens medarbejdere. Virksomheden og Fagfolkenes Flytteforretning A/S udarbejder sammen en arbejdsplan med nøjagtig opstilling af kontorer, inventar og lign. i det nye domicil.

Ring til en af vores konsulenter og aftal en tid for besigtigelse, hvor De og konsulenten sammen gennemgår alle detaljer og ønsker for flytningen.

Fagfolkenes Flytteforretning A/S | Ladegårdsvej 6-12 | 2770 Kastrup | info@fagflyt.dk

TELEFON: 32969698