Menu
> Forside> Privat> Erhverv> Klaver> Opbevaring> Referenceliste> Historie> Kontakt
TROVÆRDIGHED, PRÆCISION & HISTORIE

Fagfolkenes Flytteforretning A/S blev stiftet i 1980 af Henning Lauritsen. Henning har opbygget og udviklet forretningen sammen med sin hustru og sine dygtige medarbejdere, som i dag består af 30 professionelle fagfolk samt 15 erhvervsbiler og en stigelift. Vores kunder udtrykker fuld tilfredshed og føler sig bekendte med vort mandskab, som er nemme at kende i deres blå firmauniformer. Vi gør meget ud af at alle forespørgsler, tilbud og ordrer modtages og at aftaler registreres og gennemføres sikkert, præcist og personligt til kundens tilfredsstillelse.

Vores arbejdsområde er både private og erhvervsflytninger, lige fra opgaver for Stat & Kommuner til flytninger af ældre medborgere som skal på plejehjem. Endvidere påtager vi os alle former for transportopgaver.

Vore specialer er bl.a. udlandsflytninger og flytning af tungt gods såsom pengeskabe og klaverer. Et andet område som er blevet udvidet igennem årene er opmagasinering af kundernes indbo i vor 3000 m2 store lagerhal på vores adresse, hvor kunderne altid er velkommende. Vi prioriterer positivt samarbejde med andre velrenoverede flytte- og transportfirmaer højt og derfor samarbejder vi med andre transportører.SPORTENS MEDSPILLER


Fagfolkenes Flytteforretning A/S er med Henning Lauritsen (tidligere fodboldspiller) ved roret, en ivrig sponsor og dermed støtte til ungdomsspillerne. De skal også se professionelle ud i tøjet, når de skal ud og spille turneringskampe. Det er tit ungdomsrækkerne, som bliver forsømt i forbindelse med sponsorstøtte til sporten, dette vil Henning gerne være med til at rette lidt op på.

Fagfolkenes Flytteforretning A/S | Ladegårdsvej 6-12 | 2770 Kastrup | info@fagflyt.dk

TELEFON: 32969698