ERHVERVSFLYTNING
FIRMAFLYTNING
FLYGELFLYTNING
FLYTNING
FLYTNING AF FLYGEL
FLYTNING AF KLAVER
FLYTNING AF PENGESKAB
FLYTTE
FLYTTEFIRMA
FLYTTEFORRETNING
KLAVERFLYTNING
MØBELOPBEVARING
OPBEVARING
PENGESKABS FLYTNING
PIANOTRANSPORT
PRIVATFLYTNING
flytning
flytning
flytning

flytning Fagfolkenes Flytteforretning ApS flytning

FAGFOLKENES FLYTTEFORRETNING flytning; Vi har mange års erfaring med flytning, både privat- og firmaflytning. Vi påtager sig alle former for flytninger, som flytning, både indlands og udlands – Intet er for småt og intet er for stort.

Al flytning foregår i lukket flyttebiler og bliver udført af fagfolk med mange år erfaring i branchen inden for bl.a. flytning.

PRIVAT
For De fleste mennesker er flytning og flytning forbundet med store forventninger. Men for mange er det også en ny og uvant situation, hele flytningen skal planlægges i alle detaljer med bl.a. flytning og alle aftaler skal på plads.

Flytningen starter med et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter, som sammen med Dem gennemgår alle detaljer og ønsker for Deres forestående flytning. Vi vurderer det antal flyttekasser som de har behov fortil flytning, og som De låner gratis. Ud fra besigtigelsen afgiver vi Dem et tilbud med fast pris for flytningen med flytning.

Totalløsningen - Fagfolkenes Flytteforretning ApS sørger for hele flytningen, med blandt andet omhyggelig ind- og udpakning af Deres porcelæn, flytning og lign., adskillelse og samling af diverse møbler, nedtagning af lamper, reoler, gardiner og lign.

Medhjælps løsningen - Vi pålæsser alt Deres indbo på bilen og kører til ny adresse hvor vi aflæsser indboet og opstiller Deres møbler løst op efter Deres anvisning.

Selvflyt løsningen - De pakker selv og bærer til bilen. Vi kører mellem fraflytningsadresse og tilflytteradressen og De sørger selv for, at alt indboet bæres ind fra bilen igen. Denne løsning er baseret på timepris betaling. Men vi står også for flytning.

ERHVERVS- OG VIRKSOMHEDSFLYTNING INTERNT OG EKSTERNT
Fagfolkenes Flytteforretning ApS har i gennem de sidste to årtier specialiseret sig i Erhvervs- og Virksomhedsflytning med bl. a. flytning, både internt og eksternt.

Virksomhedsflytning planlægges og koordineres som regel to til seks mdr. før selve flytningen, men mindre tid kan også gøre det. Der skal tages mange hensyn med flytning blandt andet til IT-udstyr, telefoner, kopimaskiner, nedtagning og opsætning af møbler, reoler og meget andet.

Vi står for hele koordineringen af flytning og har en bred vifte af samarbejdspartnere, der gør et domicilskift til en sag uden bekymringer, samtidig med at virksomheden ikke mister for meget arbejdstid. De kan vælge enten selv at pakke eller benytte vor pakmestre inden for flytning, som hurtigt og professionelt håndterer dette. Alle nedpakkede sager bliver omhyggeligt mærket således, at hele processen forløber så let som muligt for virksomhedens medarbejdere. Virksomheden og Fagfolkenes Flytteforretning ApS udarbejder sammen en arbejdsplan med flytning med nøjagtig opstilling af kontorer, inventar og lign. i det nye domicil.

Ring til en af vores konsulenter angående flytning og aftal en tid for besigtigelse, hvor De og konsulenten sammen gennemgår alle detaljer og ønsker for flytning.

Valid HTML 4.01!