Menu
> Forside> Privat> Erhverv> Klaver> Opbevaring> Referenceliste> Historie> Kontakt
OPBEVARING

I vores klimakontrollerede lagerhal er alle opbevaringsbokse nummereret. Alt indbo bliver pakket ind i tæpper inden det placeres i opbevaringsboksen, der kan rumme 6 kubikmeter (ca. 45 flyttekasser). Efter endt pakning udskrives en pakke-liste og opbevaringsboksen lukkes.

Hvis De har mulighed for selv at transportere Deres indbo til vores lager kan De i ro og mag selv pakke opbevaringsboksen, enten alene eller med professionel hjælp af vores mange uddannede medarbejdere.

ARKIV OPBEVARING

I dag benyttes vi som "fjernarkiv" af flere advokat- og revisorfirmaer, der ikke selv har pladsen til deres klienters sager og regnskaber. Hver sag bliver nummereret og arkiveret i kasser, ligeledes nummereret, hvorefter der skrives pakkelister. Derved kan en "gammel" sag nemt findes frem igen, De skal blot ringe eller maile os. De kan også selv finde Deres sager frem, ved blot at aftale, hvornår De kommer. Kontakt Fagfolkenes Flytteforretning ApS for at få mere information om, hvilken løsning som passer bedst til Deres virksomheds aktuelle behov. Kontakt Fagfolkenes Flytteforretning for at få mere information om hvilken løsning som passer bedst til Deres virksomheds aktuelle behov.

Fagfolkenes Flytteforretning A/S | Ladegårdsvej 6-12 | 2770 Kastrup | info@fagflyt.dk

TELEFON: 32969698