Menu
> Forside> Privat> Erhverv> Klaver> Opbevaring> Referenceliste> Historie> Kontakt
PRIVAT

For De fleste mennesker er flytning forbundet med store forventninger. Men for mange er det også en ny og uvant situation, hele flytningen skal planlægges i alle detaljer og alle aftaler skal på plads.

Flytningen starter med et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter, som sammen med Dem gennemgår alle detaljer og ønsker for Deres forestående flytning. Vi vurderer det antal flyttekasser som de har behov for, og som De låner gratis. Ud fra besigtigelsen afgiver vi Dem et tilbud med fast pris for flytningen.

Totalløsningen - Fagfolkenes Flytteforretning A/S sørger for hele flytningen, med blandt andet omhyggelig ind- og udpakning af Deres porcelæn og lign., adskillelse og samling af diverse møbler, nedtagning af lamper, reoler, gardiner og lign.

Medhjælpsløsningen - Vi pålæsser alt Deres indbo på bilen og kører til ny adresse hvor vi aflæsser indboet og opstiller Deres møbler løst op efter Deres anvisning.

Selvflytløsningen - De pakker selv og bærer til bilen. Vi kører mellem fraflytningsadresse og tilflytteradressen og De sørger selv for, at alt indboet bæres ind fra bilen igen. Denne løsning er baseret på timepris betaling.

Fagfolkenes Flytteforretning A/S | Ladegårdsvej 6-12 | 2770 Kastrup | info@fagflyt.dk

TELEFON: 32969698